کشش دقیق آتروپات

چگونگی فرآیند کار با دستگاه تولید میلگرد ترانس

دستگاه تولید میلگرد ترانس

میلگرد های ترانس امروز استفاده های بسیار متنوعی در صنایع مختلف دارند. از این رو ممکن است مطلبی در مورد دستگاه تولید میلگرد ترانس، برای بسیاری از صنعتگران یک مطلب جذاب، تلقی شود. به همین دلیل گروه صنعتی آتروپات، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این نوع میلگردها (میلگردهای کششی یا میلگردهای ترانس) تصمیم به تولید یک مطلب با عنوان دستگاه تولید میلگرد ترانس گرفت. در مقاله پیش رو به مراحل تولید میلگرد ترانس و دستگاههای مورد نیاز برای تولید این میلگرد ها خواهیم پرداخت. مطلب ذیل می تواند به  عنوان یک مستند قابل اعتماد، مکتوب و یک گزارش از خط تولید گروه صنعتی آتروپات باشد. پس اگر یک صنعتگر حوزه فلزات هستید، این مقاله را از دست ندهید و تا انتهای این مطلب همراه با ما بمانید.

مرحله اسیدشویی

 همانطور که میدانید میلگردهای ترانس از میلگردهای خام  تولید می شوند. میلگردهای خام فارغ از اینکه میلگردهای نوردی باشند و یا میلگردهای فابریکی، ممکن است که سطحی پر از پلیسه داشته باشند. در ابتدا میلگردها را بعد از ورود به کارخانه وارد مرحله اسید شویی می‌کنیم. یعنی یک استخر پر از اسید آماده کرده ایم که میلگردهای خام را به داخل آن می بریم. این مرحله باعث می‌شود که تمام پلیسه ها و یا آلودگی های سطح میلگردهای خام به سرعت برداشته شود. می‌دانید در فرآیند کشش میلگرد ما شاهد کاهش  وزن میلگردها در حدود بین دو تا سه و نیم درصد خواهیم بود. بخشی از این کاهش وزن در این مرحله صورت می گیرد چرا که پلیسه ها قطعاً دارای جِرم هستند و با حذف شدن آنها بارکلی ما سبک تر میشود. بنابراین تا این مرحله از چیزی به نام دستگاه تولید میلگرد ترانس  استفاده نکرده ایم.

سرتراشی میلگرد های ترانس قبل از کشش توسط دستگاه تولید میلگرد ترانس

 پس از مرحله اسید شویی ما بایستی به این فکر کنیم که قرار است میلگرد ها تا چه حد کشیده شوند؟ فرض کنیم میلگردهای ۱۸ را به صورت خام دریافت کرده و قرار است آنها را تبدیل به میلگرد ۱۶ کنیم. در این صورت با یک دستگاه تراشکاری که لزوماً نمیتوان آن را یک دستگاه تولید میلگرد ترانس نامید، چیزی حدود یک وجب از ابتدای میلگردهای خام را به اندازه یک میلگرد ۱۶ تراش می‌دهیم.

این کار برای این صورت می‌گیرد که بدانیم در نهایت قرار است میلگردها تا چه حد کشیده شوند. بدیهی است که بخش کمی از ریزش وزن بار را مجدداً در این مرحله تجربه خواهیم کرد. چرا که در فرآیند تراشکاری قرار است از یک وجب اول تمامی میلگرد های ترانس که معمولاً کمتر از یک بندیل نیستند، را تراش دهیم. واضح است که با کاهش وزن هر چند اندک، اما قابل توجهی روبرو خواهیم بود. پس از اینکه میلگردهای خام و اسید شویی شده مرحله سرتراشی را پشت سر گذاشتند، قرار است به مرحله‌ای به نام  کشش میلگردها وارد شوند. در ادامه به توضیح این مرحله خواهیم پرداخت.

کشش شافت ترانس

 شاید آن چیزی که به عنوان دستگاه تولید میلگرد ترانس در نظر گرفته میشود، در این بخش مورد استفاده قرار بگیرد. برای این منظور ما ابتدا سرهای تراشیده شده میلگردها را از داخل شیئی به نام دوزه رد می کنیم. سپس دو فک هیدرولیکی بسیار قوی دو سر میلگردهای خام ما را محکم می گیرند.  سپس توسط دستگاه کشش این دو فک هیدرولیکی فوق العاده قوی از یکدیگر فاصله می‌گیرند. بدیهی است که طول میلگرد ها افزایش یافته و این باعث کاهش ضخامت میلگردها می شود. اما تا چه حد قرار است که میلگردها را بکشیم؟

با توجه به این که سر میلگردها تراشیده شده هستند، ما دوزه را به اندازه‌ای تنظیم می‌کنیم که سر میلگردهای کشیده شده از داخل دوز رد شوند. ما کشش را تا زمانی انجام می‌دهیم که میلگرد به طور کامل از داخل دوزه رد شود. هر قسمتی از میلگرد که از داخل دوز رد می‌شود، به این معناست که به اندازه مورد نظر ما کشیده شده است. دقت این فرایند به حدی بالاست که ما می‌توانیم بر حسب صدم میلیمتر ضخامت میلگردها را تنظیم کنیم.

دستگاه تولید میلگرد ترانس
ترانس

 حال میلگردهای کشیده شده را به داخل دستگاه تابگیری که خود نیز میتواند یک دستگاه تولید میلگرد ترانس محسوب شود هدایت میکنیم. میلگردهای ترانس پس از ورود به دستگاه تابگیر نه تنها تابگیری میشوند، بلکه پولیش کاری نیز می‌شوند. پس از خروج میلگردها از دستگاه تابگیر میلگرد ها مانند سوزن صاف بدون انحنا و براق هستند. چرا که میلگردهای کشیده شده از بین دو غلتک که با فشار زیادی میلگردها را تاب گیری می‌کنند رد می شوند. به طور همزمان یک دستگاه پولیش کاری روی میلگرد ها را شروع به پرداخت می‌کند و باعث براق شدن و زیبا شدن سطح میلگردها می‌شود. در نهایت میلگردهای خروجی کاملاً صاف، براق و دارای سطحی صیقلی هستند.

برشکاری آهن ترانس و نحوه کار دستگاه تولید میلگرد ترانس

میلگردهای کشیده شده، طول بیشتری از میلگردهای خام ما دارند. میلگردهای خام به طور معمول ۶متری هستند. این یعنی میلگردهای کشیده شده پس از کشیده شدن به طولی بیش از ۶ متر خواهند رسید. این عدد با توجه به میزان کشش شما ممکن است متفاوت باشد. هرچه میلگرد را بیشتر بکشیم، ضخامت آن کمتر شده و در نتیجه طول آن، افزایش خواهد یافت. با توجه به اینکه طول این میلگردها، ممکن است یک عدد رند نباشد، پس از استفاده از دستگاه تولید میلگرد ترانس به سراغ دستگاه برشکاری می رویم.

در این مرحله که برشکاری نیز نامیده میشود طول میلگردها را به اندازه های مشخص تقسیم میکنیم. با توجه به اینکه میلگردهای ترانس  قرار است بارگیری شوند، بهتر است که اندازه های مشخصی داشته باشند. به همین دلیل با توجه به سفارش مشتری میلگردهای ترانس را به قطعات مشخص با طولهای معینی برش میزنیم.

دستگاه تولید میلگرد ترانس
میلگرد ترانس

گروه صنعتی آتروپات

 گروه صنعتی آتروپات به عنوان یک کارخانه تولید میلگرد کششی همواره پاسخگوی نیاز بخش مهمی از میلگردهای ترانس کشورمان بوده است. شما نیز در صورت تمایل برای خرید میلگرد های ترانس و یا دریافت مشاوره میتوانید از طریق صفحه تماس با ما با ما ارتباط برقرار کنید. همچنین مشاورین ما آماده هستند تا نرخ خدماتی همچون اجرت کشش میلگرد و یا قیمت میلگرد های ترانس به صورت آماده را به شما عزیزان به صورت بروز و آپدیت ارائه کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا